Конкурс читців поезії Тараса Шевченка серед учнів початкової школи

2024-03-08

/Files/images/novini/zma/2024/konkurschittsv/00_КонкурсЧитців.jpg

8 березня 2024 року в закладі освіти було проведено конкурс читців поезії Тараса Шевченка серед учнів 2 – 4 класів. З вітальним словом до присутніх звернулася заступник директора з навчально-виховної роботи Зіма Світлана Володимирівна.

У шкільній бібліотеці відбувалася справжня магія слова. Маленькі артисти відтворювали творчість Шевченка з вражаючою емоційністю та внутрішнім запалом. Вони передали душу поезії та вразили глядачів своїм умінням інтерпретувати вірші, надавши їм нового життя.

Кожен учасник отримав заслужені аплодисменти та слова підтримки з боку педагогів та учасників. А бібліотекар Поліщук Ганна Михайлівна вручила всім конкурсантам диплом за участь у конкурсі «Вінок Шевченкові сплітаємо із віршів».

Конкурс читців поезії Шевченка став не лише святом відомої української літератури, а й можливістю для дітей відчути себе частинкою великої культурної спадщини. Цей захід підкреслив важливість вивчення та розуміння національних цінностей та духовної спадщини.

Вітаємо всіх учасників з їхніми вражаючими виступами та дякуємо всім, хто долучився до цього надзвичайного заходу, роблячи його успішним та незабутнім для всіх присутніх!

/Files/images/novini/zma/2024/konkurschittsv/01_КонкурсЧитців.jpg/Files/images/novini/zma/2024/konkurschittsv/02_КонкурсЧитців.jpg/Files/images/novini/zma/2024/konkurschittsv/03_КонкурсЧитців.jpg/Files/images/novini/zma/2024/konkurschittsv/04_КонкурсЧитців.jpg/Files/images/novini/zma/2024/konkurschittsv/05_КонкурсЧитців.jpg/Files/images/novini/zma/2024/konkurschittsv/06_КонкурсЧитців.jpg/Files/images/novini/zma/2024/konkurschittsv/07_КонкурсЧитців.jpg/Files/images/novini/zma/2024/konkurschittsv/08_КонкурсЧитців.jpg/Files/images/novini/zma/2024/konkurschittsv/09_КонкурсЧитців.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 105

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.