Робота бібліотеки з популяризації народних звичаїв та традицій

2024-01-19

/Files/images/novini/bbloteka/2024/Pizdvo/00_Рiздво.jpg

В основі національно-патріотичного виховання є відродження національної культури, фундаментом якої є усталені народні традиції та звичаї, що вироблені народом впродовж усього історико-культурного розвитку.

Бібліотека, як осередок збереження національної культури, народних традицій і звичаїв популяризує надбані народом протягом століть культурні цінності. Саме тому цей напрямок є одним з провідних в роботі нашої бібліотеки.

Впродовж новорічно-різдвяних свят в бібліотеці проведено багато заходів, спрямованих на популяризацію народних звичаїв та традицій.

Оформлено етнографічний куточок та книжково-ілюстративну виставку «Зима крокує, свята дарує», проведено низку інформаційних годин , під час яких наші читачі знайомилися з народними звичаями та традиціями свякування Різдва в Україні.

Підсумком всіх цих заходів стало театралізоване дійство «Світло Різдва», підготовлене учнями 5-Г класу під керівництвом класного керівника Литовченко М.В.

І глядачі, і юні артисти отримали задоволення від вистави.

Такі заходи у бібліотеці стають неймовірним джерелом знань та розваг для дітей у цей непростий час.

Шануймо традиції!

Дякуємо захисникам України за можливість жити, працювати, навчатись, мріяти, посміхатись, радіти кожному дню, будувати плани...

Більше інформації за посиланням:

https://www.facebook.com/groups/435994424783996

Кiлькiсть переглядiв: 71

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.