Атестація педагогічних працівників

2023-03-27

/Files/images/novini/atestatsya/2023/Атестація.jpg

23 березня 2023 року відбулося підсумкове засідання атестаційної комісії закладу освіти, яка розглянула матеріали про присвоєння та відповідність раніше присвоєним кваліфікаційним категоріям, званням педагогічних працівників.

Всього у 2022-2023 навчальному році проатестовано 17 педагогічних працівників. Члени атестаційної комісії відзначили високий рівень професійної компетентності та майстерності педагогічних працівників, розвиток творчої ініціативи за міжатестаційний період.

Атестаційна комісія прийняла рішення підтвердити відповідність працівників, які атестуються у 2023 році, займаній посаді та раніше присвоєним кваліфікаційним категоріям і педагогічним званням. Також присвоїти кваліфікаційну категорію: “спеціаліст вищої категорії” 2 педагогічним працівникам, “спеціаліст першої категорії” 2 педагогічним працівникам і “спеціаліст другої категорії” 1 педагогічному працівнику. Члени атестаційної комісії прийняли рішення про присвоєння педагогічного звання “старший учитель” 3 педагогічним працівникам.

Атестаційна комісія ухвалила рішення передати результати атестації педагогічних працівників закладу освіти до атестаційної комісії ІІ рівня та порушити клопотання перед атестаційною комісією управління освіти Голосіївської районної у місті Києві державної адміністрації про нагородження педагогічних працівників за підсумками атестації.

/Files/images/novini/atestatsya/2023/000_Атестація.jpg/Files/images/novini/atestatsya/2023/001_Атестація.jpg/Files/images/novini/atestatsya/2023/002_Атестація.jpg/Files/images/novini/atestatsya/2023/003_Атестація.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 147

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.