ДЕНЬ ЗБРОЙНИХ СИЛ УКРАЇНИ

2021-12-06

/Files/images/novini/lutaeva/2021/denzsu/00_ЗСУ.jpg

Прийміть найщиріші вітання з нагоди свята - Дня Збройних сил України.

У цей день ми вшановуємо всіх, хто причетний до високого і почесного звання військовослужбовця, хто обрав для себе нелегку, але достойну професію – захищати Україну, її суверенітет і незалежність. Це - свято наших ветеранів, чиї скроні вже вкриті сивиною, а груди увінчані нагородами, молодих солдатів та учасників АТО, які сьогодні стоять в строю на захисті нашої країни, усіх чоловіків та жінок, які проходили військову службу і завжди готові стати на захист своїх родин, домівок, своєї землі.

Захист кордонів рідної землі, служба в лавах збройних сил це - покликання.

Дорогі солдати і офіцери, нехай і надалі буде цілеспрямованою та плідною Ваша діяльність, ніколи не вичерпується енергія і натхнення, а щира любов до України та народна повага надихають Вас на нові звершення у благородній справі служіння та захисту держави. Здоров’я, щастя, миру і злагоди Вам і Вашим родинам.

З нагоди відзначення свята УРС школи передало волонтерській організації «Волонтерська Сотня» подарунки для захисників України, які перебувають зараз у головному військовому клінічному госпіталі, що знаходиться у Печерському районі міста Києва. Ми познайомилися з Володимиром Володимировичем, військовослужбовцем 56 бригади Донецької ППД у місті Маріуполь, який за станом здоров’я сьогодні перебуває у стінах лікарні, бажаємо скорішого одужання, натхнення та бойового духу.

/Files/images/novini/lutaeva/2021/denzsu/01_ЗСУ.jpg/Files/images/novini/lutaeva/2021/denzsu/02_ЗСУ.jpg/Files/images/novini/lutaeva/2021/denzsu/03_ЗСУ.jpg/Files/images/novini/lutaeva/2021/denzsu/04_ЗСУ.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 136

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.