ЩИРО ВІТАЄМО педагогів нашого закладу освіти з Днем працівників освіти і Всесвітнім днем учителя!

2021-10-04

/Files/images/novini/korol/2021/denuchitelya/000_нагородження3.jpg

5 жовтня в Київському національному академічному театрі оперети відбулися урочистості, присвячені Дню працівників освіти і Всесвітньому Дню учителя за участі народного депутата України Олександра Юрченка, голови Голосіївської районної в місті Києві державної адміністрації Сергія Садового, директора столичного Департаменту освіти і науки Олени Фіданян, заступника голови Голосіївської районної в місті Києві державної адміністрації Володимира Березовського, начальника управління освіти Галини Полторак, голови районної організації профспілки Олени Гейчик, відповідальних працівників райдержадміністрації, управління освіти, педагогічної спільноти закладів освіти району.

Після урочистого нагородження педагогів актори театру подарували їм святковий концерт.

Народний депутат України Олександр Юрченко привітав педагогів.

Голова Голосіївської районної в місті Києві державної адміністрації Садовой Сергій Миколайовичі заступник голови Голосіївської районної в місті Києві державної адміністрації Березовський Володимир Іванович вручили освітянам нагороди.

За багаторічну сумлінну працю, високі професійні досягнення, вагомий особистий внесок в розвиток освіти були нагороджені:

Подякою Департаменту освіти і науки виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) нагороджені:

Кирилова Світлана Вікторівна – учитель англійської мови ,

Шома Юлія Вікторівна – учитель зарубіжної літератури.

До відзначення 30-річчня Незалежності України, управління освіти спільно з педагогічними колективами, учнями, батьками, випускниками підготувало й випустило ювілейну збірку «Освіта Голосієво. Педагоги. Учні. Випускники». На сцену бувзапрошений і отримав ювілейну пам"ятну збірку

Краснощок Володимир Петрович, учитель фізичної культури, лауреат – ІІІ місце у міському турі «Кращий інноваційний урок з фізичної культури та кращий урок з елементами футболу – 2019».

Почесною грамотою Голосіївської районної в місті Києві державної адміністрації нагороджено

Шмондюк Світлану Вікторівну, учителя початкових класів.

Грамотою управління освіти Голосіївської районної в місті Києві державної адміністрації нагороджені:

Мовчанюк Світлана Володимирівна, учитель української мови та літератури;

Ротань Тетяна Вікторівна, учитель хімії.

Подякою Департаменту освіти і науки виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) нагороджено

Бондарюк Лілію Анатоліївну, учителя української мови та літератури.

Вітаємо вас! Бажаємо ще більших здобутків і перемог. Шановні колеги! Ми щиро вдячні Вам за Вашу творчу працю, за Ваше вміння долати життєві труднощі, за Ваше невичерпне бажання зробити освіту якісною і гідною наших дітей. Бажаємо Вам здоров'я, творчих сил і натхнення, гідного визнання від держави і заслуженої вдячності від батьків та учнів.

Зі святом, дорогі колеги!

/Files/images/novini/korol/2021/denuchitelya/00_ДеньУчителя_2021_нагородження.jpg/Files/images/novini/korol/2021/denuchitelya/02_ДеньУчителя_2021_нагородження.jpg/Files/images/novini/korol/2021/denuchitelya/01_ДеньУчителя_2021_нагородження.jpg/Files/images/novini/korol/2021/denuchitelya/03_ДеньУчителя_2021_нагородження.jpg/Files/images/novini/korol/2021/denuchitelya/04_ДеньУчителя_2021_нагородження.jpg/Files/images/novini/korol/2021/denuchitelya/05_ДеньУчителя_2021_нагородження.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 182

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.