Дорогі жінки, дівчата, пані!

2021-03-07

/Files/images/novini/kuzv/2021/8_bereznya/08_8_Березня.jpg

В ці передсвяткові дні наші учні надсилають Вам вітання зі святом любові, весни та краси – Міжнародним жіночим днем 8 Березня!

Жінка… Як багато світла, тепла та ніжності у цьому слові. Жінка-мати, жінка-дружина, жінка-сестра, жінка-кохана… Роль жінок у цьому світі особлива, неоціненна. Ви наповнюєте будні яскравими фарбами, спонукаєте до шляхетних вчинків і добрих справ. Світ стає добрішим, ніжнішим, і більш духовним, коли щасливо усміхаються жіночі очі.

Низький уклін Вам, дорогі матері, за терпіння та ласку, за перші колискові та першу науку, турботу і мудру пораду, сердечне тепло та розуміння.

Бажаємо, щоб доля була прихильною до кожної з Вас, щоб міцними були Ваші сім’ї, здоровими – діти, здійсненними – мрії, успішними справи і починання. Нехай весна живе у вашому серці щодня, за будь-якої погоди та при будь-якому настрої.

Зі святом Вас, дорогі наші жінки!

Учні підготували святкові номери для своїх любих мам, учителів, однокласниць, і саме 8 березня на сторінці спільноти у Фейсбук відбуватиметься святковий марафон #Привітайте_жінку!

Запрошуємо усіх бажаючих долучитися до цієї події.


До Міжнародного жіночого дня 8 березня в школі відбулася низка заходів. У бібліотеці учителем трудового навчання Ткаченко Наталією Валеріанівною створено виставку дитячих композицій та поробок. У фойє школи виставку художніх робіт учнів організувала учитель образотворчого мистецтва Завадська Олена Миколаївна. Класний керівник 9-Б класу Купріянчук Марія Володимирівна провела для своїх вихованців майстер клас з виготовлення солодких букетів для матусь.

https://www.facebook.com/groups/396681221350099/permalink/497102684641285/

/Files/images/novini/kuzv/2021/8_bereznya/81_Березня.jpg/Files/images/novini/kuzv/2021/8_bereznya/82_Березня.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 190

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.