Міжнародний день родини

2020-05-15

/Files/images/novini/lutaeva/2020/denrodini/1.jpg

Родина являє собою організовану соціальну групу, а її представники пов’язані між собою не тільки спільністю побуту, але і взаємною моральною відповідальністю, а також соціальною необхідністю, яка зумовлює потребу суспільства в духовному і фізичному самовідтворенні. Звичайно ж, сім’я належить до найважливіших суспільних і державних цінностей.

Родина – це місце та умова постійної реалізації власного досвіду, знань, без яких неможлива наступність поколінь.Зростання авторитету сім’ї у суспільстві, зміцнення сімейних цінностей та родинних зв’язків є важливим пріоритетом державної політики.Саме з сім’ї починається формування людини як особистості і громадянина, виховання її людських якостей. Для дитини сім’я — це середовище, що впливає на її психічний та фізичний, емоційний та інтелектуальний розвиток. Родина як джерело любові, поваги до ближнього є тією початковою ланкою, на якій будується і тримається держава.

Родина завжди була і залишається осередком збереження духовних і культурних традицій нації. В родині вона набирається сил і натхнення, які допомагають їй впродовж всього життя долати життєві труднощі, досягати вершин і отримувати перемоги. Мати міцну, дружну родину у всі часи було і є почесним. Повага до батьків, любов до дітей — ці родинні традиції передаються українцями із покоління в покоління.З нагоди святкування міжнародного дня родини на сторінці Інстаграмschool132_kievпроведено челендж «Без родини – немає щастя для дитини!» для дітей, батьків та педагогів нашої школи, а саме: фотовиставка «Моя родина – щасливі моменти».

/Files/images/novini/lutaeva/2020/denrodini/2.jpg/Files/images/novini/lutaeva/2020/denrodini/3.jpg/Files/images/novini/lutaeva/2020/denrodini/4.jpg/Files/images/novini/lutaeva/2020/denrodini/5.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 198

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.