Конкурс «Учитель року-2020» ВІТАЄМО ТА ПИШАЄМОСЯ

2019-12-17

/Files/images/novini/korol/2019/uchitelroku/03_Тимошенко+Єклема.jpg

Роль педагога є ключовою у формуванні суспільства. Учитель закладає моральну основу нації, розкриває перед учнями різні грані багатовимірної дійсності і закликає бути активними творцями нового життя, побудованого на принципах поваги, патріотизму, шанобливого ставлення до своєї мови, культури та історії.

У період з 12 по 28 листопада 2019 року в Голосіївському районі міста Києва відбувся І тур Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2020» в номінаціях «Початкова освіта», «Хімія», «Історія», «Зарубіжна література». Були проведені конкурсні випробування: «Урок», «Методичний практикум», «Майстер-клас», «Методичний експромт», «Проєкт», «Практична робота». Кожне із випробувань передбачало оцінювання методичної компетентності, спрямованості обраних учасниками конкурсу методів, форм, способів, засобів, прийомів роботи на формування ключових та предметних компетентностей в учнів, їх доцільність, реалізації наскрізних змістових ліній конкурсантами. У І турі Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2020» взяли участь 24 педагогічні працівники із 16 закладів загальної середньої освіти Голосіївського району міста Києва.

Свою педагогічну майстерність, професійні уміння й творчі здобуткина Конкурсі продемонстрували вчителі нашої школи: Єклема Наталія Леонідівна (номінація «Початкова освіта») та Тимошенко Катерина Олександрівна (номінація «Зарубіжна література»). Напруженими були конкурсні дні, але наші вчителі виступили гідно і здобули перемогу:

Єклема Наталія Леонідівна – номінація «Початкова освіта») – І місце,

Тимошенко Катерина Олександрівна – номінація «Зарубіжна література» - І місце.

Адміністрація школи не залишалася осторонь, а активно надавала допомогу нашим учителям-конкурсантам в усіх етапах конкурсу.

Зичимо нашим переможцям міцного здоров’я, щастя, невичерпної енергії, оптимізму, творчих здобутків, сили та наснаги у виконанні почесної місії вчителя – творінні добра, навчанні та вихованні учнівської молоді.

Нехай кожен день приносить вам радість і задоволення від зробленого, а щирість і талант знаходять відгук у серцях вихованців.

/Files/images/novini/korol/2019/uchitelroku/00_Єклема.jpg/Files/images/novini/korol/2019/uchitelroku/01_Єклема.jpg/Files/images/novini/korol/2019/uchitelroku/02_Єклема.jpg/Files/images/novini/korol/2019/uchitelroku/00_Тимошенко.jpg/Files/images/novini/korol/2019/uchitelroku/01_Тимошенко.jpg/Files/images/novini/korol/2019/uchitelroku/02_Тимошенко.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 454

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.