У поліції Києва нагородили переможців конкурсу дитячого малюнка

2018-11-28

/Files/images/novini/lutaeva/2018/malyunokpoltsya/00_malunokkonkurs6.JPG

Головний поліцейський столиці Андрій Крищенко привітав усіх учасників, а призерам вручив подарунки та відзначив подяками педагогів навчальних закладів, які підтримали ініціативу правоохоронців. Це перший конкурс в Україні, мета якого залучити дітей до створення логотипу кампанії із запобігання злочинності. І проводився він на базі Голосіївського управління поліції за підтримки Міжнародноїпрограмипідвищення кваліфікації для органів кримінального розслідування (ІСІТАР) Департаменту юстиції США. За словами начальника Голосіївського управління поліції Олега Волошина, до участі у конкурсі долучилися 34 навчальних заклади району, а на розгляд журі надійшло 97 робіт:

«Протягом місяця діти проявляли майстерність і розкривали свої творчі таланти. Визначення кращих робіт відбувалося у трьох вікових групах: 1-4 класи, 5-8 класи та 9-11 класи. Конкурсне журі обрало трьох переможців». Від школи І-ІІІ ступенів № 132 міста Києва у конкурсі взяли участь учениця 8-В класу Дар’я Донченко та учениця 11-А класу Анастасія Сівогракова. Після ретельного відбору і тривалих дискусій журі визначили бронзового призера конкурсу – ученицю 9-го класу ЗОШ №10 Дар’ю Карлюшину. Робота учня 2-Б класу ЗОШ №112 Костянтина Паніотова зайняла друге місце. Переможницею конкурсу стала учениця 7-А класу ЗОШ №15 Софія Нагорнюк, яка рішення взяти участь пояснила так:

«Я вважаю, що попередження злочинності є обов’язком суспільства, а метою сучасного суспільства є життя без злочинності. Цієї мети ми можемо досягти лише спільними зусиллями, тому що кожна людина повинна розуміти, що є закон – і він однаковий для всіх».

Як нагадав програмний директор ІСІТАР Джон Монтаніо, діти – це майбутнє країни, і вони дуже вразливі. Тому дорослим слід завжди пам’ятати про постійну комунікацію і увагу до них:

«Я побачив дуже гарні малюнки. Вони змістовні, тобто без зайвих слів можна зрозуміти, що автор намагався передати. Це дійсно хороші приклади, які безперечно можна використовувати у профілактичній роботі з громадськістю».

Після нагород і селфі зі справжніми копами школярам показали сучасну чергову частину, продемонстрували виступ службових собак і зброю, із якою поліцейські цілодобово охороняють їх життя та спокій.

/Files/images/novini/lutaeva/2018/malyunokpoltsya/01_malunokkonkurs10.JPG/Files/images/novini/lutaeva/2018/malyunokpoltsya/4G6A1265golosmalun.JPG/Files/images/novini/lutaeva/2018/malyunokpoltsya/27112018malunokkonkurs15.JPG/Files/images/novini/lutaeva/2018/malyunokpoltsya/27112018malunokkonkurs8.JPG /Files/images/novini/lutaeva/2018/malyunokpoltsya/IMG_0120gol.JPG /Files/images/novini/lutaeva/2018/malyunokpoltsya/4G6A0390gol.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 274

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.