Лекція по запобіганню проявів булінгу

2018-11-28

/Files/images/novini/lutaeva/2018/bulng_8a/00_булінг_8.JPG

28 листопада 2018 року для учнів 7-8 класів відбулася лекція в рамках впровадження загальнонаціонального право​просвітницького проекту «Я МАЮ ПРАВО​!», який реалізується Міністерством юстиції у співпраці з системою безоплатної правової допомоги, територіальними органами юстиції, за підтримки юридичних клінік, міжнародних донорів та партнерів.

Для підвищення грамотності молодих українців та формування нової правової культури в суспільстві. Це масштабна реформа правової свідомості, яка забезпечить сталий розвиток України, як сучасної демократичної держави.

Лекція на тему «Запобігання проявів агресії серед підлітків. Булінг». Учні були проінформовані про їхні права, та дізналися як їх права захищати. Лектор, Микита Миколайович, дав чіткі й зрозумілі поради, як діяти, коли права порушують. Наголосив, що держава може бути партнером, і встановлює рівність перед законом для кожного українця. Учні поділилися своїми переживаннями, висловили свої думки стосовно поняття «булінг». Сподіваємося, що після таких лекцій деяким нашим учням стане більш комфортніше перебування у нашій школі та допоможе налагодити стосунки з однокласниками та товаришами.

/Files/images/novini/lutaeva/2018/bulng_8a/01_булінг_8.JPG/Files/images/novini/lutaeva/2018/bulng_8a/02_булінг_8.JPG/Files/images/novini/lutaeva/2018/bulng_8a/03_булінг_8.JPG/Files/images/novini/lutaeva/2018/bulng_8a/04_булінг_8.JPG/Files/images/novini/lutaeva/2018/bulng_8a/05_булінг_8.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 249

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.