ПОЧЕСНІ ВІДЗНАКИ ОСВІТЯНАМ

2018-10-09

/Files/images/svyata/denuchitelya/2018/0_КМДА.jpg

01 жовтня 2018 року мер Києва Віталій Кличко напередодні Дня вчителя відзначив найкращих педагогів столиці. «Хотів би подякувати кожному з вас. За ваші знання, ваші сили, енергію та час, які ви даруєте дітям. А наше завдання – зробити все, аби кожен із вас мав гідні умови для роботи і для життя», – сказав Віталій Кличко.

На урочистому заході з нагоди Дня працівника освіти у КМДА відбулося нагородження переможців та лауреатів ІІ міського туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2018». Серед кращих освітян столиці, які відзначені нагородами Міністерства освіти і науки України і Київського міського голови, педагогічні працівники Голосіївського району, зокрема, нашої школи.

Вітаємо!

Марію Володимирівну Купріянчук, переможця конкурсу «Учитель року-2018» та

Тетяну В’ячеславівну Хлоп’ячу з почесним знаком «Відмінника столичної освіти».

Для всіх присутніх із запальною піснею «Ми українці» виступила заступник директора з виховної роботи Оксана Орестівна Кузів.

/Files/images/svyata/denuchitelya/2018/1_КМДА.jpg/Files/images/svyata/denuchitelya/2018/5_КМДА.jpg/Files/images/svyata/denuchitelya/2018/4_КМДА.jpg /Files/images/svyata/denuchitelya/2018/2_КМДА.jpg/Files/images/svyata/denuchitelya/2018/3_КМДА.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 373

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.