Канікули 7-А та 10-А у Львові

2018-04-02

/Files/images/ekskurs/lvv_2018/10.jpg

Наша подорож почалася з собору Св. Юра – головного греко-католицького храму України. Пройшовши крізь браму, оздоблену алегоричними фігурами Римської та Грецької церков, ми потрапили на велике подвір’я, де височить головний фасад собору.

/Files/images/ekskurs/lvv_2018/3.jpg

Далі нам пощастило піднятися на Замкову гору – найвища точка Львова. Звідти все місто можна побачити, як на долоні: кольоровою аквареллю вимальовуються львівські дахи та видніються різні пам’ятки.

/Files/images/ekskurs/lvv_2018/8.jpg

Також нам вдалося відвідати аптеку-музей «Під чорним орлом» – найстарішу з існуючих аптек Львова, перетворену на єдиний в Україні музей, де можна оглянути старовинне аптекарське обладнання і зільники, якими користувалися середньовічні аптекарі.

/Files/images/ekskurs/lvv_2018/Аптека.jpg/Files/images/ekskurs/lvv_2018/Аптека2.jpg

На власні очі побачили «Королівські палати» з чудовим Італійським двориком. Бачили чудові інтер’єри залів, оформлені у стилі пізнього класицизму, доповнені унікальними пам’ятками: меблі, живопис, скульптури, годинники, музичні інструменти, порцеляна, ордени різних країн Європи та інші.

/Files/images/ekskurs/lvv_2018/королівські_палати.jpg

Мали змогу подивитися на площу Ринок, на якій розташовані Ратуша, Чорна Кам’яниця та інші чудові архітектурні споруди. Взяли участь у квесті навколо Ратуші та отримали призи.

/Files/images/ekskurs/lvv_2018/квест.jpg

Наша група відвідала Будинок учених. Споруда милує елегантними формами, пишним декором фасаду з могутніми атлантами і затишною лоджією. Інтер’єри цього архітектурного дива, яке вважається одним із семи чудес міста Львова, створюють дух розкоші. В оздобленні присутнє різьблення деревини, обшиті шовком стіни, кришталеві люстри, мармурові каміни та інший старовинний декор, вік якого складає понад сторіччя.

/Files/images/ekskurs/lvv_2018/29.jpg/Files/images/ekskurs/lvv_2018/33.jpg

Львів – прекрасний і цікавий. Нашій групі сподобалося це місто і його атмосфера. Тут є куди сходити і на що подивитися. Від чудових архітектурних споруд і прекрасних вулиць старого міста до абсолютно доступних музеїв. Одним словом, місто варте того, щоб у ньому побувати і обов’язково повернутися туди колись.

/Files/images/ekskurs/lvv_2018/17.jpg/Files/images/ekskurs/lvv_2018/22.jpg/Files/images/ekskurs/lvv_2018/25.jpg

28-31.04.2018, 10-А та 7-А класи

Кiлькiсть переглядiв: 425

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.