ЗУСТРІЧІ ІЗ ВИДАТНИМИ ЛЮДЬМИ

2018-03-20

/Files/images/novini/korol/2018/z_yuschukom/4_Зустріч.jpg

20 березня 2018 року в школі І-ІІІ ступенів № 132 відбулася зустріч учителів української мови та літератури Голосіївського району з Іваном Пилиповичем Ющуком – славетним мовознавцем, професором Київського міжнародного університету, заслуженим діячем науки й техніки України, членом Національної спілки письменників України, лауреатом Всеукраїнських премій імені Бориса Грінченка, І.Огієнка, Д. Нитченка, автором близько 30 новаторських підручників та посібників з української мови як для учнів, так і для студентів ВИШів. Іван Пилипович поділився думками щодо викладання мови, дав практичні поради вчителям-словесникам, залишивши незабутні враження від спілкування. Учасники зустрічі мали можливість ознайомитися з новими науковими й творчими надбаннями мовознавця й письменника.

Під час зібрання панувала атмосфера доброзичливості, невимушеності й зацікавленості.

Наприкінці зустрічі учителі мали можливість отримати автографи та зробити фотографії напам’ять із видатним мовознавцем століття. Методист РУО О.М. Білановська та голова МО району Король О.М. від імені присутніх щиро подякували Івану Пилиповичу за цікаве спілкування та побажали міцного здоров’я, творчого натхнення та нових висот.

/Files/images/novini/korol/2018/z_yuschukom/0_Зустріч.jpg

/Files/images/novini/korol/2018/z_yuschukom/1_Зустріч.jpg/Files/images/novini/korol/2018/z_yuschukom/2_Зустріч.jpg/Files/images/novini/korol/2018/z_yuschukom/3_Зустріч.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 466

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.