Батьківський тиждень у школі

Співпраця сім'ї та школи має надзвичайно важливе значення для зростання та виховання майбутнього покоління України. Традиційно у ІІ семестрі з 22 по 25 січня проходив батьківський тиждень у школі.

22 січня відбулося засідання батьківського комітету школи, а 23 січня збори представників батьків від усіх класів, де було ознайомлено батьків із бюджетним фінансуванням школи за 2017 рік. Наголошено, що придбано, відремонтовано і які фінансові статті було задіяно (звіт розміщено на сайті та інформаційному стенді школи).

Також було порушено питання про необхідність щеплення дітей від кору та дифтерії.

Батьки були ознайомлені з порядком проведення ДПА у 4-х та 9-х класах.

Батьківський комітет школи прозвітував про використані кошти у 2017 році. Директор Благодійного фонду Бондар Ю.А. також прозвітував про використані кошти за 2017 рік (звіт розданий батькам - представникам від класів, розміщений на сайті та інформаційному стенді школи).

24 та 25 січня відбулися батьківські бори в 1-11-х класах, на яких було порушено питання:1) звіт класного керівника про підсумки роботи класного колективу в І семестрі;2) перспективи роботи класного колективу на ІІ семестр;3) про проведення щеплень від кору і дифтерії;4) про організацію харчування учнів;5) про ведення обліку учнів, що відсутні в школі.А також голови батьківських комітетів прозвітували перед батьками за використані кошти батьківського комітету школи, Благодійного фонду школи за 2017 рік.

25 січня відбулася зустріч адміністрації школи з батьками майбутніх випускників, учнів 11-х класів, де ознайомлено батьків з особливостями проведення ЗНО у 2018 році.

/Files/images/batkvskiy_komtet/2017-2018/00_Батьківський_комітет_2018.jpg/Files/images/batkvskiy_komtet/2017-2018/01_Батьківський_комітет_2018.jpg


Тиждень діалогу: батьки – учителі, учителі – батьки

Традиційно навчальний рік у школі розпочинається з діалогу взаємопорозуміння, взаємодопомоги та вирішення конструктивних питань, пов’язаних з навчальнням і вихованням дітей між батьками та вчителями.

З 11 по 15 вересня 2017 року у школі відбулися такі заходи:

1. 11 вересня – засідання батьківського комітету школи.

2. 12 вересня – збори голів батьківських комітетів та представників від класів.

3. 13-14 вересня – батьківські збори у 1-11 класах.

Адміністрація та педагоги школи ознайомили батьків з основними положеннями реформування освіти, які відображені в новому законі «Про освіту», шо затверджений Верхоною Радою на початку вересня 2017 року, та з особливостями навчально-виховного процесу в школі 1-4 і 5-9 класів, пов’язаних з оновленими програмами з урахуванням змін, внесених у 2015 році, які базуються на вимогах Державного стандарту базової і повної загальної середньої освіти та ідеях «Концептуальних засад реформування середньої школи «Нова українська школа».

Також батьків було ознайомлено із забезпеченням підручниками учнів, організацією харчування в шкільній їдальні та зміцненням матеріально-технічної бази кабінетів.

Батьківський комітет школи та батьківські комітети класів прозвітували перед батьками про використання благодійних коштів на потреби класів та школи.

Директор благодійного фонду розвитку освіти «Школа ХХІ століття» Бондар Ю.М. прозвітував про надходження та використання благодійних та спонсорських коштів.

Звіти голови батьківського комітету школи Калитенка О.А. та директора благодійного фонду Бондаря Ю.М. передані представникам кожного класу для ознайомлення батьків на батьківських зборах. Дані звіти розміщені на сайті школи.

/Files/images/batkvskiy_komtet/2017-2018/Акт_про_надходження_та_витрати_коштів_17.jpg/Files/images/batkvskiy_komtet/2017-2018/Акт_про_надходження_та_витрати_коштів_17(2).jpg/Files/images/batkvskiy_komtet/2017-2018/Звіт_про_надходження_та_витрати_коштів_17.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 350