З 15 по 18 лютого 2016 року в школі був організований тиждень спілкування між педагогами та батьками. За цей час проведено:

- засідання батьківського комітету школи;

- загальношкільні батьківські збори представників від кожного класу;

- батьківські збори 1-11 класів.

У ході зустрічей було проаналізовано стан навчальних досягнень учнів; проведена роз'яснювальна робота серед батьків про необхідність вакцинації учнів, про необхідність тісної співпраці школи й батьків з метою запобігання та попередження педикульозу в школі; ознайомлення батьків 4, 9, 11 класів із особливостями проведення ДПА в 2015-2016 навчальному році. Голова батьківського комітету школи та директор благодійного фонду розвитку освіти «Школа - ХХІст.» прозвітували про надходження коштів від благодійників та їх використання. Звіти були схвалені на загальношкільних батьківських зборах представників від класів.

Прийнято рішення: звіти батьківського комітету школи (Мусійко Т. В. - голова батьківського комітету школи) та благодійного фонду (Бондар Ю. Я. - директор фонду) розмістити на сайті школи та на інформаційному стенді на І поверсі школи. Головам батьківських комітетів 1-11 класів ознайомити батьків із звітами на батьківських зборах.

/Files/images/batkvskiy_komtet/Звіт_батьківського_комітету_2016.jpg

/Files/images/batkvskiy_komtet/Звіт_благодійного_фонду_2016.jpg

Звіт батьківського комітету та Благодійного фонду школи/Files/images/veresen15/Звіт_Батьківського комітету_2015.jpg

/Files/images/veresen15/Звіт_Благодійного фонду_2015.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 250